Coachning

Coachning är ett sätt att frigöra din potential. Vad mer är möjligt i livet? Vill du bli medveten om din potential, reflektera och få stöd för handling såväl i privata livet som i arbetslivet? Boka in ett första möte med mig så går vi igenom dina behov och frågor så att vi båda känner att det känns rätt.

Är det dags att ta reda på vad du egentligen vill göra, vad du brinner för, blir glad av och drömmer om? Jag jobbar med personer som önskar uppnå en varaktig förändring och som är motiverade att investera i sitt liv. Genom att träffas under ca 6-8 månader, totalt 10 gånger kommer du att öka möjligheten att nå bestående förändringar i ditt liv.

Skicka din intresseanmälan till: info@sofiagynge.se

Coachning företag

Att driva en verksamhet kan många gånger kännas tufft och ensamt. Jag erbjuder individuell coachning till företagsägare och ledare inom verksamheter.

Vi fokuserar helt och hållet på ditt företag och din ledarroll och tydliggör mål och riktning. Vi skapar en plattform för de grundläggande byggstenarna i företaget, visionen, affärsidén och värdegrunden. När det är gjort är det lättare att prioritera, strukturera och effektivisera arbetet med marknadsföringen, försäljningen och kundvården.

Vi träffas 2 timmar vid 7 tillfällen och däremellan har du tillgång till telefon och mailcoaching. Efter de 7 tillfällena har vi ytterligare en halvdag där vi går igenom det vi gjort och sammanställer din affärs och utvecklingsplan tillsammans. En uppföljning efter ca 3 månader ingår om 2 timmar.

Skicka din intresseanmälan till: info@sofiagynge.se