Föreläsningar

Jag ger inspirerande föreläsningar inom områdena service, marknadsföring, försäljning och att förverkliga sina drömmar. Dessutom föreläser jag om hur det är att driva en verksamhet inom turism och delar med mig av mina bästa tips och råd. Du kan antingen gå på någon av de öppna föreläsningarna nedan eller boka in mig till ditt företag eller event. Mina frukostföreläsningar brukar dessutom bli extra uppskattade då jag bjuder på en makalöst god frukost.

Framgångsrikt ledarskap med en levande vision och företagskultur

Vi lever i en föränderlig värld med ökad konkurrens, nya marknadsföringskanaler och osäkerhet i världsekonomin. Nu är det viktigare än någonsin att stå stadigt och leverera service och gästbemötande i världsklass för att behålla och utveckla sina kundrelationer.

Välkommen på Höstmingel och föreläsning med Youturn och Kungstornen Konferens. Anders ger en personlig och inspirerande föreläsning om vilka tankar och synsätt ledare behöver idag och i framtiden.

Anders Landgren, föreläsare, utbildare, inspiratör och HR-konsult på Youturn med mångårig erfarenhet av att hjälpa företag att utvecklas till framgång berättar om vilka känslor, attityder och drivkrafter du behöver jobba med som ledare för att lyckas. Anders har flera framgångshistorier, till exempel från Skistar AB där han fick flera utmärkelser för sitt arbete, bl.a Sticka ut hakan priset och Årets kompetensföretag. Hur gör man och var börjar man? Anders kommer att berätta!

Nästa öppna föreläsning är preliminärt i slutet av september 2015 tillsammans med Kungstornen Konferens kl 17.30 -19.30 då vi bjuder på Höstmingel, föreläsning, bubbel och snittar. Anmäl ditt intresse redan nu till sofia@youturn.se så återkommer vi med exakt datum inom kort.


Drömmen om Bed & Breakfast

Välkommen till en inspirerande kostnadsfri föreläsning där vi går igenom olika delar för att driva ett vandrarhem, Bed & Breakfast eller pensionat. Du får verktyg och övningar som du kan ta med dig hem och fortsätta med att jobba med hemma för att komma närmare din dröm. 

Sofia delar med sig av sina egna erfarenheter och berättar om hur hon och hennes sambo drev sitt vandrarhem och Bed & Breakfast i Sälen under 12 års tid. 
Boken Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat som Sofia skrivit kommer att finnas för försäljning och signering för den som vill efter föreläsningen.

Datum: Onsdag 11 mars, 2015
Tid: 18.00-19.00
Plats: Krukmakargatan 22 hos nätverket K22. 

Anmälan sker senast måndag 9 mars till info@sofiagynge.se eller tel 070-6851701
Begränsat antal platser. 

Varmt välkomna!

Nå ut med ditt företag i sociala medier

Utnyttjar du de möjligheter som finns att synas och skapa resultat genom sociala medier? Vill du bli bättre på att kommunicera genom sociala medier? Har du en genomtänkt strategi för hur du ska jobba med sociala medier? Välkommen till en kostnadsfri frukostföreläsning med Daniel och Sofia som ger dig konkreta tips och råd på hur du kan synas bättre, få bättre resultat och få ut mer av den tid du lägger på sociala medier.

Daniel Stintzing är journalist och författare och driver företaget Ordbilda som arbetar med utbildning och litterär verksamhet. Med det egna företaget Ordbilda ger han kurser och föreläsningar inom sociala medier för att öka kunskapen om hur vi bättre kan använda oss av den nya tekniken och de nya sociala medierna som finns. Ordbilda lär dig använda och förstå hur bland annat, Facebook, Twitter, Pinterest och Linkedin fungerar.

Sofia Gynge är affärsutvecklare, föreläsare, coach och författare till boken Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat. Hon berättar utifrån sina egna erfarenheter som företagare hur hon arbetar med att nå ut med sin marknadsföring genom sociala medier. Hon marknadsför bl.a sin bok genom sociala medier och är även en flitig användare av Linkedin.
 
Dessutom dukar Sofia upp en härlig frukost från hennes bok ”Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat.
 
Maila till info@sofiagynge.se för info om nästa föreläsningsdatum. Varmt välkommen!

Service i världsklass

Sofia har över 25 års erfarenhet av service inom olika yrken. Affär, bank, post, restaurang, hotell, reception, turistbyrå, bensinstation, vandrarhem osv.. 
Varför misslyckas vissa med att ge bra service och hur gör dem som lyckas? Låt Sofia inspirera med sina erfarenheter och lärdomar och visa hur enkelt det kan vara att ge service i världsklass. Service som får gäster och kunder att vilja komma tillbaka, vilja betala mer, och framförallt vilja rekommendera företaget till vänner och bekanta.
Passar för utbildningar eller sammankomster inom turism, service och entreprenörskap. Kan anpassas i tid från 30 min – 2 timmars föreläsning eller heldags workshop.

Kontakta Sofia Gynge Affärsutveckling för bokning och prisuppgift på info@sofiagynge.se