För en enklare och lönsammare värld

Sofia Gynge Affärsutveckling jobbar med företag som vill öka sin lönsamhet, få nöjdare kunder och marknadsföra sig smartare.  Att jobba med att utveckla människor och företag och få dem att må bra och nå sina mål är mina drivkrafter.

Erfarenhet

Sofia Gynge har över 25 års erfarenhet av service, upplevelse och turismbranschen. I 12 år drev hon ett vandrarhem och Bed & Breakfast i Sälen. Hon har även jobbat 12 år på Skistar AB med webbutveckling, internetstrategier, försäljning och marknadsföring. Hon har även arbetat på Personalstiftelsen Posten Fritid.
Hon har en PR och Informations-utbildning från Berghs samt utbildning i Professionell Kommunikation på Högskolan Dalarna. Hon är också diplomerad coach.

Kompetens

Genom egna erfarenheter som småföretagare och från Skandinaviens största skidupplevelseföretag brinner Sofia för att få fler att upptäcka vilka möjligheter det finns! Hon hjälper bland annat företagare att utveckla sin marknadsföring, kundkommunikation, PR, service och försäljning. Sofia jobbar också med företagens vision, affärsidé, företagskultur och mål.

Vision

Sofia Gynge Affärsutveckling inspirerar och leder människor och företag till en enklare, tydligare och lönsammare värld där de upptäcker och utnyttjar sin fulla potential.

Affärsidé

Sofia Gynge Affärsutveckling coachar och inspirerar individer, grupper och företag till en enklare och lönsammare värld.

Mål

Målet är att skapa en varaktig förändring, utveckling och förbättring.  Sofias kurser och workshops är mycket hands on inriktade. Det vill säga att ni jobbar mycket utifrån riktiga exempel som är lätt att relatera till och frågeställningar som är tagna från er verksamhet. Det gör att ni kommer att kunna forma tydliga mål i ämnet vi jobbar med som ni kan följa upp och utveckla framåt.  

Referenser

Som diplomerad coach och med lång erfarenhet inom service och gästbemötande, marknadsföring och försäljning samt affärsutveckling tar jag uppdrag som coach, konsult och föreläsare.

Några tidigare kunder har sagt så här om mig:

Privatperson

Sofia är en bra, lyssnande samtalspartner. Hon är duktig på att summera till en helhet - som man inte tydligt ser själv, vilket hon formulerar mycket bra i skrift i sina återkopplingsmail. Jag går från varje möte med ny energi!
Carin

Företag

Sofias styrkor som coach är att hon är strukturerad och närvarande. Vi har fått struktur och ordning och känner oss tryggare i våra roller som företagare.
Lotta och Lisa Lahlér, Yogashala Stockholm

Jag har gått Sofias workshop och kan varmt rekommendera den vidare. Mitt företag fick precis den skjuts framåt som jag önskade. Sofias inspirerande förhållningssätt till det vi pratade om smittade av sig och hennes egna erfarenheter av att driva företag kom väl till pass. Det som är extra bra är att allting följs upp efter avslutad workshop.
Lisa Ryhnell, Lisa Coaching

Vi är mycket nöjda med Sofias genomförande av workshopen Service och Gästbemötande. Vi har stärkt vår teamkänsla och ökat medvetenheten hos all personal om vikten av närvarande möten. Vi kan varmt rekommendera denna workshop till alla som vill vässa sig i sitt sätt att jobba med service och gästbemötande.
Christian Dahl, Slottskogens Hotel & Hostel

Föreläsningar

Tack Sofia Gynge för ett intressant och mycket trevligt frukostseminarium. Och själva frukosten....du är en pärla!
Irene Jansson

Tack för en fantastisk frukost och bra samtal!
Må gott!
Malin

Sofia i media