Kundevent

Oavsett om du har en verksamhet där du möter kunden ofta eller mer sällan så tjänar du på att låta både nya och gamla kunder får möjlighet att lära känna ert varumärke, era tjänster och produkter bättre.
Det kan vara i form av frukostföreläsningar, öppet hus, prova på erbjudanden, kundevents eller produktdemonstrationer i butik, mässor eller andra sammanhang där ni vill visa era produkter.

Vi finns med i allt från planering, genomförande och uppföljning. Vi ordnar lokal, material, inbjudningar och ser till att era kunder får den allra bästa upplevelsen av ert varumärke.

Kontakta Sofia för mer information och för att boka ett möte 070-685 17 01

Vilket event vill du ha?

  • Bjud dina kunder/potentiella kunder på frukost med föreläsning
  • Öppet hus - visa och berätta om er verksamhet
  • Kundkväll med föreläsning och erbjudanden
  • Behöver du professionell mässpersonal - vi hjälper dig!

Marknaden för eventmarknadsföring väntas öka rejält de närmsta åren. Ett sätt att träffa nya och befintliga kunder och få deras uppmärksamhet under någon eller några timmar kan vara att genomföra ett frukost eller kvällsevent. 

Kanske genomför ni redan frukostföreläsningar idag? Vi har erfarenhet av att hjälpa företag att nå nya kunder genom att arrangera dessa event. Våra frukostevent sticker ut från mängden i allt från val av lokal, genomförande samt inte minst den generösa frukosten som överraskar och mättar de inbjudna gästerna. 

Ett frukost eller kvällsevent ger ert företag en möjlighet att träffa nya kunder, marknadsföra era tjänster eller produkter och knyta starkare band med befintliga kunder.

Välkommen att kontakta Sofia för att boka ett möte om ert event, 070-6851701 eller info@sofiagynge.se