Tjänster

Föreläsningar

Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat

En humoristisk och inspirerande föreläsning om hur jag förverkligade min dröm, och hur det är att driva ett företag i turismbranschen. Motgångar och framgångar, tips och råd. Kan göras med ”kockteater” där jag lagar någon/några rätter ur boken och bjuder på smakprov.

Service och Gästbemötande

Vi lever i en föränderlig värld med ökad konkurrens, nya marknadsföringskanaler och osäkerhet i världsekonomin. Nu är det viktigare än någonsin att stå stadigt och leverera service och gästbemötande i världsklass för att behålla och utveckla sina kundrelationer.
En personlig och inspirerande föreläsning om vilka tankar och synsätt man behöver idag och i framtiden. Vad är egentligen bra service? Och hur ger man sina gäster/kunder ett bra bemötande som lämnar avtryck och får gästen att vilja komma tillbaka?

Läs mer om Föreläsningar här >> 

Workshops

Ger workshops och kurser inom Service & Gästbemötande, Förverkliga dina drömmar, Affärsplanering med värderingar, vision och hjärta, samt inom marknadsföring, försäljning och sociala medier.Du kan även anlita mig som facilitator och moderator inom områdena turism, företagande, mat och service.

Läs mer om Workshops här >> 

Coachning & Rådgivning

Utvecklar företagare för bättre struktur och ökad lönsamhet.

  • Öka din försäljning
  • Få fler nöjda kunder
  • Marknadsför smartare
  • Få bättre struktur i din verksamhet

Läs mer om Coachning här >>

Text

Skriver texter till företag främst inom turism, kultur & upplevelser samt servicebranschen. Det kan vara broschyrer, hemsidor, nyhetsbrev, artiklar, krönikor eller annat marknadsföringsmaterial.  Exempel på text och bildproduktion: www.fjallhornet.se och www.gyllene-hornet.se


Läs mer om Text här >>